nuffnang ad

Saturday, August 19, 2017

Burger Terbakar


Santai petang sedap juga pekena burger. Sekali beli yang special punya dah boleh terbakar duit rm5+. Apa kata kita bikin sendiri. Beli saja bun dan daging burger belum lagi sampai rm10.

Kali ini kita buat special sikit ok! ๐Ÿ˜‰

Sila scroll ke bawah nak kasi awak-awak semua terliur:




 
Antara bahan-bahan


Ayam pula disalut dgn tepung bestari. I choose spicy..memang blh terbakar jiwa raga๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

Putih itu keju



Look at me pls..bertingkat-tingkat sampai tak muat nak nganga..

kalah burger mc d๐Ÿ˜




9 comments:

  1. aummm.sedapnye burger dia..wahh..terliur tgok. my feveret

    ReplyDelete
  2. Buat sendiri ayam pun boleh daging pun boleh ya

    ReplyDelete
  3. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Wow burger buat sendiri memang puashati lah.

    http://yangunguitumanggis.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. omg rajinnyaaa awak! boleh save resipi ni. hehe

    ReplyDelete