nuffnang ad

Tuesday, August 7, 2018

Glory Beach Resort

Kami berfamily day di Glory Beach Resort di Port Dickson..Alhamdulillah perjalanan yg penat tapi seronok blh bawa anak main pool.. 

Ni je i sempat snap..😅

Saturday, April 28, 2018

Testimoni Garlic Baby Balm

Best betul produk ni bukan shj murah tapi kami team #garlicbabybalm dah banyak terima testi positif drpd customer.

Mula-mula tu hanya batuk + selsema anak. Sekarang macam-macam lagi tau😉

Dari baby sampailah yg tua boleh guna..lagipun 100% organik dan lulus kkm pula..

Rm20 tak termasuk pos ye✌

Tekan shj link ni⤵️⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60148139034/gbb

Meh akak belanja dulu testi2 yg akak kumpul daripada team #garlicbabybalm


Buttermilk Chicken


My target this year nak update blog at least 2x sebulan..tapi ini kali banyak konflik walaupun dah jadi fulltime hw and 1 child..nak buat macam mana i pergi toilet pun anak is calling je memanjang😆

Ok seperti biasa aktiviti dapur tetap berjalan lagi-lagi bila nak lepaskan stress..bila mai je stress di sini lah i habiskan masa buat eksperimen kekononnya..ada yg menjadi ada yg tak..biasalah kan kan..dah nama pun eksperimen🤣

Kali ini i masak buttermilk chicken..sebab dalam freezer dah ada lauk ayam je..bedal saja

Size hidangan 2 orang saja..lebih kurang 10 ketul ayam yg dipotong kecil.